Translate

woensdag 25 juni 2014

MHEENEVENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle kunstwerken die ik gemaakt heb mocht ik tentoonstellen op het Mheenevent, een cultureel festival op het Mheenpark. Samen met andere klasgenoten hingen we veel kunstwerken op witte kartonnen platen. Ik had zelf nog heel veel kunstwerken over die niet op de witte kartonnen plaat paste, die had ik neergelegd op een tafel.
De rechter kant zijn mijn kunstwerken de linker kant zijn de kunstwerken van Femke Rutte, zei onderzocht hoe je op verschillende manieren gezichten kon tekenen.









Dit zijn de kunstwerken die ik opgehangen heb.







Deze kunstwerken kon ik niet meer ophangen en heb ik op een tafel neergelegd.







woensdag 4 juni 2014

narcis geschilderd met inkt

Ik heb een narcis geschilderd waarbij je goed kan zien wat donker in de bloem is en wat licht.

bloemen met inkt

Ik heb een bloem van de zijkant en de bovenkant geschilderd met kleurverloop in de bloemblaadjes. Ik vind die van de zijkant beter gelukt omdat het een mooiere kleurverloop heeft en ge ziet ook schaduw.

klaproos in vlakken met inkt

Ik heb een klaproos geschilderd met inkt in grote vlakken. Ik vind het alleen niet op een klaproos lijken maarja volgende keer beter...

roos in vlakken met inkt

ik ben een roos in vlakken gaan schilderen en dit is het resultaat.De vlakken zijn als volgt gemaakt: Ik heb inkt verdund met water en daar zijn de lichtere vlakken van gemaakt. sommige vlakken heb ik wit gelaten en andere gewoon helemaal zwart.

fuchsia geschilderd met inkt

Ik ben met mijn docent gaan praten en hij zij dat ik eens moest gaan schilderen met inkt ( en verdund inkt) ik heb toen deze fuchsia met inkt geschilderd.
je ziet alleen de onderste bloemblaadjes niet zo goed , omdat ze zo licht zijn maar ik vind hem wel mooi geworden

dinsdag 3 juni 2014

statement

Ik ben Mayli en ik teken en schilder bloemen . Dit doe ik omdat bloemen mij aan mijn familie doen denken. Ik wilde zelf graag gaan onderzoeken hoe ik met alleen zwart en wit de schoonheid van de mooi gekleurde bloemen kon weergeven. Ik vind de  kleurverloop in de bloemblaadjes echt prachtig en ik probeer de bloemblaadjes net zo mooi te maken in het zwart wit.